torstai 31. tammikuuta 2013

HELATORSTAI-KLUBI 31.1. - CONSTABLES @ Henry's Pub

Tammikuun vikaa päivää viedään ! Niillä ketkä tykkää hyvistä keikoista / loppuu tipaton / ei oo huomenna koulua / on huomenna koulua, mutta virtaa riittää tehdä jotakin illalla / ovat Helsingissä, niin tänään soittaa Constables Henry's Pubin Helatorstai-klubilla kello 23 reikäleipä. Kuuntelin juuri Villen ja Aleksin Lähiradio-haastista ja herroilla tuntuu olevan virtaa iltaa varten - ja kuulemma uusi sairaan kova biisi on illalla ensisoitossa ! Katja saapuu parin tunnin päästä viettämään mun kanssa alkuiltaa kera kuohuvan, hieman epäilyttää kuinka aamulla huvittaa kouluun heräillä. Toisaalta Ville meinaa mennä aamukasilta pelaamaan säbää, niin ehkä miunkin on hyvä unohtaa lusmuilu.
|1|2|keskiviikko 30. tammikuuta 2013

BABY BAT

Toteutin uhkaukseni ja kävin tänään Katjan kanssa katsastamassa OVVN:n alet Poola Katarynan lepakoiden toivossa. Löytyihän niitä Kahta eri lepispaitaa sovitettuani rento toppi vei voiton. Puoleenhintaan maksettavaa jäi vaivaiset 22,50 € - opiskelijabudjetille erittäin huokea hinta, vaikkakin mielelläni kannattaisin suomalaista suunnittelua täysihintaisena, jos vain kukkaro kestäisi. Liikkestä olisi löytynyt vaikka mitä kivaa, mm. ihania MoiMoi:n pussukoita ja Jatulin mekkoja. Pyörähtäkääpä, jos on mahis :)!
 
Baby Bat Top - Poola Kataryna.
Today I bought the cutest top from Poola Kataryna. LOVE LOVE LOVE.

tiistai 29. tammikuuta 2013

biker + faux fur

faux fur coat + biker jacket - H&M, 2nd hand. jeans - Cheap Monday, 2nd hand. silver top - 2nd hand.

maanantai 28. tammikuuta 2013

Stigi täs moi

Tukholma-aika herätti mussa salattuja mielitekoja tarkkaillessani kanssaihmisten tyyliratkaisuja. Yksi näistä oli aviatorpokat, vaikka näössäni ei mitään vikaa olekaan. H&M:lle ilmestyttyä useammanlaisia leikkirillejä innostuin hankkimaan omat. Ensimmäisen kerran jätin ne tosin kauppaan, sillä en voinut olla näkemättä peilistä Stig Doggia.
 
glasses + neckalce - H&M. coat - Bikbok. turtle neck shirt + golden watch + leggins - 2nd hand. shoes - Urban Outfitters.
I don't know yet are those glasses cool or do they make me look like THIS GUY...

lauantai 26. tammikuuta 2013

OVVN sale !

Vielä jatkuu alennusmyynnit - tästä tietystä olen aivan fiiliksissä ! OVVN:ssä (Iso Roobertinkatu 17-19) voi löytää erittäin edullisesti asioita näiltä kotimaisilta merkeiltä: Anna Hiilinen, Cherrie Charlotte, Haldin, Hankala, J. Viitala, Jatuli, KATIVEE, Mary A. Jalava, Miia Halmesmaa, MOIMOI, Poola Kataryna 
Lempparini Poola Katarynan tuotteet ovat ainakin tuntuvasti alennettu. Dust Baby Bat Tee tai Baby Bat Top saapuu ainakin minun vaatekaappiini, jos noita vain on vielä jäljellä Pitääkin Siirin kanssa pyörähtää Roban kirppisten lisäksi tänään katsastamassa OVVN.

tiistai 22. tammikuuta 2013

summer dreams

Niittirintsikat ei tunnu jättävän mua rauhaan ennen kuin saan aikaiseksi niihin mätsäävän asukokonaisuuden. Tällä uskon päässeeni aika lähelle ! Ei vaan taida viiteen kuukauteen olla niin lämmintä, että tämän käyttöön saisi..
 
Leopard skirt - H&M. ripped denim jacket - 2nd hand + DIY. spike bra - eBay. flower headband - my sister's DIY.
maanantai 21. tammikuuta 2013

YES/NO?

On ollut hieman hankaluuksia keksiä miten yhdistäisin niittirintsikat muuten kuin alusvaatteeksi. Yes / no ?
I had tiny difficulties to figure out how to wear spike bra. This is how I would wear them. Yes or no ?

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

takkeja, takkeja

Musta on tän syksyn ja talven aikana kehkeytynyt takkinainen henkeen ja vereen. Aiempina talvina oon tarponut talvet muutamissa eri vaihtoehdoissa, riippuen siitä onko ollut tulipalopakkaset vai suvikeli. Tylsien takkien alta on löytynyt mitä epäkäytännöllisimpiä pukeutumisratkaisuja, joilla yritin saada asuun potkua. Nyt puolestaan voin pitäytyä hyväksihavaitsemassani poolo-pillifarkut-combossa ilman, että peilikuva kyllästyttää. Uusin ostokseni löytyi Bikbokin alerekistä 29,90 euron hintaan. Kahdenkympin lahjakortin jälkeen takille ei jäänyt hintaa nimeksikään :---) Takit eivät olleet kuulemma menneet Kuopiossa kaupaksi, onnekseni ne oli lähetetty Itikseen. Tukholmassa joka toisella neidolla oli löysä munanmuotoinen takki, Niken lenkkarit ja tiukat pillit - luultavasti ensitalvena tyyli rantautuu vahvemmin tällekin puolelle merta.
perfect coat - 29,90€ Bikbok.

lauantai 19. tammikuuta 2013

accessories

Tuntuu, että oon tehnyt niin monta edullista löytöä viimeaikoina, että viikko sitten unohtui esitellä kirppikseltä löydetyt asusteet. Synttärilahjani Annilta saapui eilen postissa, saa nähdä mihin keksin yhdistää piikikkäät rintsikat. Kesää odotellessa !
golden watch - 1 €, Kaivarin kanuuna. tiger bracelet - 4 €, Fida. ring - 0,50 €, Kaivarin Kanuuna.
spike bra - birthday gift from my sister, eBay.

maanantai 14. tammikuuta 2013

all black

 Koitan yleensä välttää kokomustia asuja, mutta sunnuntaina oli pitkästä aikaa fiilis vetää samalla värillä päästä varpaisiin.
 seamed jacket + biker - H&M, 2nd hand. shirt dress, 6 € - JC, 2nd hand. hat - Indian Summer VIntage. earring - Seppälä. scarf + clutch - 2nd hand. studded shoes - Urban Outfitters.


 I try to avoid whol- black-outfits but on sunday I was in a black mood - not in my mind though :)

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

DIY flower headbands by my sister

Annin vierailut Helsingissä on aina kirppisten ja tuunailujen täyteisiä enkä yhtään valita, sillä siskoni inspiroi minua kovasti ideoillaan. Eilen mm. vietettiin lauantai-iltaa järjestämällä pikkuinen kotimme uusiksi. Paitsi, että Annilta saa parhaat ideat, se on käytännöllinen ja pienestä koostaan ehkä vahvin nainen, jonka tunnen. Muutokset eivät olleet radikaaleja, mutta saivat kämpän toimimaan ja aloin heti viihtyä täällä paremmin. Saa nähdä mitä Ville sanoo kotiin palattuaan.
Aamulla Anni väsäili uuden kukkapannan kangaskukista ja kuminauhasta sillä aikaa, kun itse irroittelin niittejä vanhan laukun pohjasta. Kesällä se teki miulle tylsyyksissään Lana Del Rey-inspiroituneen kukkapannan minkä jälkeen tuotoksia on ilmaantunut lisää.
 all headbands made by my sister.

iPhone cover DIY made by my sister.
 My sister is the most creative person I know ! Today she made a new flower headband.

BOMBER

Tehtiin lauantai-aamupäivän retki Annin ja Helmin kanssa Vantaan Lanttilaan [Ikea-bussilla kun pääsi niin kätevästi >:)] tsekkaamaan uusin kirppistulokas. Pettymys valikoimaan oli pienoinen, mutta on täysin ymmärrettävää, että valtateiden varrella sijaitsevalle kirppiksille tavaroitaan pääsee viemään vain autolliset = useimmiten ne perheelliset. Viimeisiltä riveiltä löysin kuitenkin kauan etsimäni bombertakin, hieman kevyemmän version perinteisestä. Anni kihisi vuorostaan kateudesta, vaikka omistaakin vielä siistimmän vastaavan. Tämä takki on kyllä niin vilpoisa, että saan odottaa plussakelejä, jotta tuon kanssa bikerinkaan kanssa tarkenen. Tulis jo kevät.
 seamed bomber, 5 € - H&M, 2nd hand from Lanttila fleamarket. H&M biker + turtle neck jumper + Cheap Monday jeans + belt - 2nd hand. boots - Skopunkten. necklace - H&M.

Third of my coat finds of the weekend was H&M's seamed bomber jacket. It's much more lighter than genuine bomber jackets and like it that way. Correction: I LOVE IT.

waterfall

 Mennyt loppuviikko on ollut takkien juhlaa - parin päivän sisällä olen kotiuttanut niitä kirppiksiltä kolme kappaletta. Lähes koko pakkasajan olen laiskuuksissani ja mukavuuden halussa käyttänyt lähes ainoastaan vihreää, karvahupullista mokkaparkaa rikottuani villakangastakkini vetoketjun. Jätin ensimmäisellä Kanuunan reissullani torstaina vesiputousleikatun takin rekkiinsä epäillen, että a) 25 euron hinta on turhan tyyris kirppistakille b) talvitakiksi ohut tekomokkalirpuke olisi turhan epäkäytännöllinen c) harmaaseen väriin kyllästyisi. Takki tuntui päällä kuitenkin niin harvinaisen omalta, että olisin suuresti katunut sen ostamatta jättämistä, kun Annin kanssa perjantaina kirppiksellä uudemman kerran pyörähdettin. Tuli jo todettua, että tekonahkatakin ja neuleen turvin sen kanssa tarkenee pakkasessakin.
 waterfall fur coat, 25 € - Oasis, 2nd hand from Kaivarin Kanuuna. biker - H&M, 2nd hand. turtle neck shirt, 2 € - UFF. jeans - Cheap Monday, 2nd hand. boots - Skopunkten. necklace - H&M.

My winter garderobe doesn't seem so boring anymore - I have found three coats from fleamarkets during three days. At first I hesitated buying this waterfall cutted coat because of it's thinness and color. Still it felt like mine when I tried it on so I couldn't left it

perjantai 11. tammikuuta 2013

perhosia olkapäillä

Olen huomannut sisäisen harakkani heränneen, kun kaapit ovat alkaneet täyttyä hopean- ja kullan kiiltoisilla neuleilla, kiiltävillä pinnoilla ja lattialle mekosta karisevilla paljeteilla. Kaivarin Kanuunassa katseeni bongasi rekkien välistä helmikirjaillun neuleen eikä jäänyt harkinnan varaan ottaisinko sen vai en. Olin ollut niin fiiliksissäni, etten ennen kotiin paluuta ollut sovittaessakaan huomannut pieniä tahroja neuleen vatsapuolella ....
onneksi niin pieniä, että ne saa piilotettua korkeaan vyötäröön, jos ei pesussa lähde. 
 Missasin 2009 syksyllä H&M:n ihanan takin ja olinkin kovin katkera, kun Anni löysi sellaisen aiemmin syksyllä kirpparilta. Mulle kävi eilen Kanuunassa yhtä hyvä tuuri - huvittavaa hakea eilen asemalta pikkusiskoni, joka oli pukeutunut aivan samaan uniformuun :D
H&M coat I've been craving for YEARS - 14€, Kaivarin Kanuuna fleamarket.
 pearl embroidered jumper - 7 €, Kaivarin Kanuuna fleamarket.