sunnuntai 28. marraskuuta 2010

28112010

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jacket - H&M. Loose shirt - H&M, 2nd hand. Leggins - JC. Hood - D.I.Y. 

Mun viikonloppu on ollut harvinaisen toiminnantäyteinen. Leffassa käyntiä, Kirsin synttäreitä, shoppailua, UUDEN KÄMPÄN IHASTELUA sekä tän päiväinen Helsinki 10:n Design Joulumyyjäisissä käynti ovat vieneet aikaa tenttiin luvuilta ja muulta pakolliselta, ei niin mieluiselta tekemiseltä. Saatiin eilen avaimet Hakaniemeen ja ollaan viety sinne jo muutama jättikassillinen tavaraa, vaikka keskiviikkona vasta lopullisesti muutetaan. Alla muutamia kuvia Helsinki 10:sta, kannattaa käydä kurkkaamassa tarjonta, sillä vaikka mitä siistiä siellä olis ollut ! Kirsi lähti sieltä kassillinen koruja ja vaatteita mukanaan, mulle ei ihme kyllä ja onneksi tarttunut mitään matkaan.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Here's some pictures from Helsinki 10 Christmas market.

EDIT: Niin siis miehän elin jo joulukuuta :D

perjantai 26. marraskuuta 2010

Weirdo

En ookaan ehtinyt esitellä vielä viime viikonlopun löytöä, joten tässä tulee:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Jumper, woolly hat, leggins, circle scarf and bag - 2nd hand. Shoes - Dinsko.

Tuijotin ja hypistelin Valtsussa tuota jättivillahupparia enkä osannut päättää oliko se helvetin ruma vai sairaan hieno. Kuitenkin kävi niin kuin usein muilloinkin ja kyseinen ihana hirvitys päätyi ostoksiin, vaikka se ei millään tavalla vastannutkaan omaa tyyliäni. Oon salaa rakastunut kummajaiseen ja vaikka en oo sitä vielä julkisesti missään käyttänytkään, oon kököttänyt se päällä kaikki illat sohvalla jäisessä kämpässä, kun mikään muu vaate ei oo tarpeeks lämmittänyt. Mun mielestä se on jotenkin söpö, mitä mieltä te ootte :D?

Ollaan pakkailtu Villen kanssa kamoja keskiviikon muuttoa varten ja oon vain koko ajan enemmän täpinöissään. Voin onnitella itseeni, et selvisin näinkin pitkään miehisen puoliskon ja kissan kanssa yksiössä, joka oli melkeimpä pienempi kuin huoneeni porukoilla. Ihanaa, ettei sit tarvii enää jäätyä, herätä siihen, kun kissa röhnöttää naaman päällä tai tuskastua aamuisin, kun ei voi tehdä mitään ilman että toinen herää. Uusi kämppä tuntuu taivaalta verrattuna nykyiseen hirvitykseen ja on kyl parasta päästä fiilistelee joulua sinne :)) Siinä vähän kuulumisia. Tänään mennään illal katsomaan Laskettu aika, joka saa multa etukäteen pisteitä Robert Downey JR:stä ja söpöstä haukusta. Toivottavasti olis hyvä ! Kivaa viikonloppua kaikille :>

 I bought that wolly hoodie last weekend from secon hand after cogitation whether it's ugly or awesome. I still don't know what to think but in a weird way it's kind of cute. What do you think :)? 

We have packed our stuff for removal and I'm more excited than ever ! Hopefully we'll get the keys soon :D Today I'm going movies to watch Due Date where the Robert Downey Jr. is acting. Hopefully it's gooood. Have a nice weekend :)!   

tiistai 23. marraskuuta 2010

diy diy

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Niin kuin tänään jo uhosin, sain kuin sainkin tänään aikaiseksi tehdä aiemman postauksen kuvia apinoiden hartiaketjusysteemirykelmän - saksien kanssa ja True Bloodia samalla kyyläten. Oon aika tyytyväinen, mut kyllä toi koruröykkiö on pakko kiinnittää joillain hakaneuloilla paitaan kiinni, jos lähtee ton kanssa viuhtomaan. Kuvatessa kiinnitin ton hakaneuloilla ja silti sai koko ajan olla korjaamassa. Mitäpä tykkäilette :)?

Nyt jatkuu True Blood-maratooni ja viimeinkin uskallan myöntää, et on ne vampyyrit helvetin kuumia.

I managed to make shoulder jewellery of what I was talking about earlier today. What do you think, yes or no ? <: Me: YES !

D.I.Y.-project: Shoulder jewellery

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

 Pictures from here and here

Tittidii, iski iha hirveä hinku päästä väsäämän jotain - ja tietenkin juuri silloin, kun pitäis lukea huomiseen tenttiin. Mulla on sattunut kerääntymään sairaasti kaikenlaisia ketjuja, joilla ei oo ollut käyttöä. En osaa käyttää raskaita kaulakoruketjurykelmiä tai jos joskus erehdyn niin tekemään, niin sen jälkeen on järkyttävä niskakipu. Ylläolevien kuvien hartiakorut (keksikää parempi nimi noille) näyttää mielestäni törkeän kivoilta ja piristäisivät mukavasti esim. perusmustaa pitkähihaista. Nyt pitäiskin löytää jostain pihdit, sillä kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa ettei sakset oo hirmu toimiva vaihtoehto :D

I got a serious D.I.Y.-fever after seiing those pictures :> Shoulder jewellery would save me from boring outfits and refresh a basic black shirt. I have tons of chains with no use so I already have material to do D.I.Y. version of those.

perjantai 19. marraskuuta 2010

I'm still here

Image and video hosting by TinyPic
Harem pants - Topshop, 19€, Helsinki 10. Jacket - H&M, years ago. Scarf & top - Gina tricot. Wedges - Dinsko. Bracelet - H&M Men. 
Image and video hosting by TinyPic
Skirt - Topshop, 19€, Helsinki 10.

Kotiutin eilen Helsinki 10:n alesta ensimmäiset yksilöt Topshopilta. Sekä haaremipöksyt että hame maksoivat molemmat 19€, mikä ei ole kyl paha hinta. Nappikokoja ei löytynyt, mutta en voinut olla ostamatta. Pöksyjen isosta koosta ei ole haittaa, mutta hame on kyllä kieltämättä hieman löysä. Nyt sit arvonkin tässä, että alanko lihottaa itseeni vai tartunko ompelukoneeseen :D Housuista tulee joillekin varmasti vanhan papan kalsari-vibat, mutta itse kyl tykkäilen kovasti.

Niinkuin eilen totesinkin, sain teiltä arvonnan yhteydessä monia toteuttamiskelpoisia ideoita ja parannusehdotuksia. Tässäpä tulee:
 • asukuviin vaatteiden alkuperät ja merkit - check.
 • blogin ulkoasuun enemmän väriä/piristystä - en oo itsekään oikein tyytyväinen nykyiseen ulkoasuun, vaikkakin halusin kokeilla aiemmin värikkäiden ulkoasujen sijaan pelkistettyä. rakastan kuitenkin värejä ja valkonen on ehkä liian valkoinen. en tiiä meenkö sitä muuttamaan, mutta väriä on kyllä luvassa, kun saan mieluisen bannerin ja lisäilen/vaihtelen pikkukuvia reunaan <:
 • enemmän D.I.Y.-postauksia - jee, toteutuu. kun oiski aikaa enempi väsätä koruja ja tuunata vaatteita :D joulun alla ainakin tulee paljon näitä, meinasin tehdä kaikki kaverien lahjat itse ja niitä varmasti näkyy blogissakin (en tosin kerro kelle menee mikäkin ;>)
 • inspiraatiopostauksia - näitä pitäis oikeestikin olla enemmän. kiire tukehduttaa kaiken inspiksen, vaikka mielellään tekisin kollaaseja yms, mutta enköhän saa aikaiseksi :)
 • teksti suomeksi ja englanniksi erilleen - hyvä idea, sillä näyttää kyl kieltämättä pöntölle, että joka toinen lause on toisella kielellä :D
 • toivepostauksia - musamaku, kuvaa-mitä-lukijat-pyytää jne. - onnistuu !
 • kuvien muokkaukset -argh, mua itseänikin ärsyttää värien vääristyminen ja epätarkat kuvat. en oo hirmu pro muokkaaja ja nykyisessä kämpässä ei oo pahemmin valkoisia seiniä, valoja tai yleensäkään tilaa kuvata. onneks tilanne muuttuu joulukuussa.
 • sanavahvistus pois - check.
 •  videopostauksia - mua ei varmasti saa ikinä aukaisemaan suutani kameran edessä, mut kiva olis ehkäpä joitain päivän asuja tai meikkipostauksia kuvata :)
 • kommenttiboxi aukeamaan sivun päälle - osaisimpa muuttaa sen :D
 • tekstiä enemmän - en oo vielä ihan sinut kirjoittamisen kanssa. välillä saatan kirjottaa pitkän pätkän ja lukemisen jälkeen tyytymättömänä deletoida sen. fiiliksen mukaan menee se tekstin tuottaminenkin enkä oo näin syksyllä ollut oikein terässä. muotia olis kivaa ruotia enemmän, mut arastelen ehkä kirjoittaa asioista, jotka jakaa mielipiteitä ja voi pahoittaa jonkun mielen.
 • ulkoasu entistä simppelimmäksi - tästä simppelimmäks en kyllä varmastikaan tuu muuttamaan, sillä oon niin visuaalinen ihminen. nyttenki tuntuu ulkoasu liian tyhjältä :D
 • kotiseutupostauksia - tällaisen teinkin kesällä, mutta se käsittelikin enempi kotia, kuin kotiseutua. erittäin kiva idea !
 • elämäntapa-, terveys- ja liikuntapostauksia - nää toimisi kyllä hyvänä kannustimena liikkua enemmän ja syödä vähemmän. :D
 • postaus Helsingistä, Joensuusta ja Jyväskylästä ja näiden parhaat kirppikset - tää tulee ehdottomasti toteutumaan ! pääsen kirjoittamaan intohimostani :))
 • enemmän asukuvia - riippuu täysin hovikuvaajastani ja miten pitkään se jaksaa heilua kameran kanssa.
 • meikkipostaus - en oo hirmu taitava meikkaamaan naamaani, osaan tosi simppelisti vain. mutta tää kyllä kannustais opettelemaan/kokeilemaan kaikkea uutta.
 • kysymyspostaus - oon miettinyt tätä, mutta en oo ollut varma tulisko kysymyksiä viittä enempää :D
 • banneri vaihtoon - heti, kun saan toteutettua visioni vaihdan uuden bannerin. en oo tyytyväinen nykyiseen, mutta koskapa joku talvisempi oli vaihdettava, niin päädyin sitten villen ottamaan studiokuvaan.
Paljon tekstiä, toivottavasti jaksatte lukea. Nyt ei ainakaan oo ideoista puutetta :D

Translation: I will translate this later. The long part of the text was suggested improvements for my blog from which I got many new ideas :)

  torstai 18. marraskuuta 2010

  And the winner is..

  Ensiksikin suuret kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ! Sain aivan mielettömän paljon ideoita ja suuntaa siihen, miten tätä blogia voisin parannella. Kaikilta tuli todella positiivisia kommentteja, joita oli erityisen kivaa lukea :)) Kiitos, ootte ihania ihmiset <3 Tällä kertaa H&M:n 10 euron lahjakortin voitti nimimerkillä Heidi, onnittelut ! Koitan huomenna ehtii koostaamaan kaikki ideat ja kommentoida niitä, melkeinpä kaikki olivat todella toteuttamiskelpoisia <:

  Tänään on ollut erittäin palkitseva päivä. Lähdin koulun jälkeen Kirsin kanssa kaakaoille Soffaan, jossa en ollut aikaisemmin käynyt ja tykästyin kyllä kovasti paikkaan ! En tosin ikinä ole kaakaosta maksanut yli neljää euroa, mut oli kyllä herkullista :> Kirsin kanssa kierreltiin muutamassa sisustusliikkeessä ja Espan enkelille menetettiin kyllä sydämemme. Paikka oli täynnä nostalgisia sisustusjuttuja, kannatan ehdottomasti pyörähtämään siellä, jos löytyy aikaa ! Pistäydyttiin myös Helsinki 10:ssä, mistä tein pari loistavaa löytöä Topshopin middle season alesta. <3 Mutta huomenna lisää ostoksista.

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Jacket - from Kekäle year ago. College - JC. Over knee socks - Urban outfitters. Shoes, scarf, leather gloves & bag - 2nd hand.

  keskiviikko 17. marraskuuta 2010

  Feathers

  HUHUHU. Oli pienoinen yllätys tulla tsekkaamaan blogia koulun jälkeen :D Ekana ihmetystä aiheutti kommentit, joiden määrä ylitti reippaasti rajan, mitä maksimissaankaan on koskaan tullut luettavaksi kerralla. Toinen kysymysmerkki oli yhtäkkisesti noussut lukijoiden lukijoiden määrä, minkä huomatessa rupesin oikeasti miettimään, että mitä helvettiä. Kiitos Motherfuckin' fashionin Lauran 12-lukijan-blogien-esittelyn useampi uusi ihminen on eksynyt lukemaan tätä blogia, kivaa ! :)) Enpä olis koskaan voinut uskoa, että omani olis noiden joukossa. 

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Väsäilin tässä kaikkea muuta paitsi tenttiin lukiessani riikinkukon sulkakorviksen. Uhrasin pitkään nurkissa pyörineen (ja myöskin Väiskin hampaissa käyneen) sulan, minkä olin joskus ukilta tuliaisiksi saanut. Harmi, että mulla sattui olemaan vain yksi sulka, toivottavasti löydän porukoilta sille parin.  

  Anni ja Arttu yöpyi meillä eilen Berliinin reissun jälkeen ja toivat mulle tällaisia tuomisia:
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Toi pasta kirvoitti parhaat naurut :'D Liköörit meinaan säästellä tulevia tupareita varten ja asiasta kukkaruukkuun mulla onkin aivan törkeämuuttokuume. Oon useemman kerran havahtunut keskellä yötä, et suunnittelen unenpöpperössä sisustusta tai panikoin miten kaikki kamat mahtuu kaappeihin. Ollaan kyl löydetty niin unelmakämppä, etten varmasti haluu ikinä muuttaa sieltä pois, jos nyt eka pääsisin sinne :D Mut odottavan aika on pitkä.

  Image and video hosting by TinyPic

  Ostin CDon:ista piiiitkään himoitsemani Sinkkis-boxin VIIDELLÄKYMPILLÄ :)) Normistihan noita näkee Anttiloissa hintaan 89,90€, minkä joskus meinasin sortua maksamaan. Ainoo harmitus tossa boxissa on, ettei se ollut perinteinen shoebox-versio, vaan oli täynnä tylsiä perhosia.

  Translation: I made a feather earring today, just love it ! My sister was in Berlin with her boyfriend  and she brought me some souvenirs which you can see in the pictures. The pasta was hilarious :D

  sunnuntai 14. marraskuuta 2010

  Red hot chili peppers - Snow

  Fiksuna tyttönä lähdin perjantaina itään pelkässä nahkatakissa ja kylmähän siinä tuli. Onneks säästössä oli takki, jonka olin hankkinut jo joskus yläasteella, milloin se oli ollut liian iso.

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Kävin viettämässä pikaisesti Isänpäivää Joensuussa. Sinne oli tullut jo talvi, sataispa lumi pian Helsinkiinkin. Pari päivää meni yhdessä hujauksessa perheen seurassa, kavereita en taaskaan ehtinyt nähdä kuin muutamaa, mut onneks mulla on sit pitkä joululoma. Ihanaa oli hetkeks unohtaa kaikki velvollisuudet ja vain olla.

  I spent weekend with my parents celebrating Fathersday. The winter had came in Joensuu. I wish there will be snow soon also here in Helsinki.

  torstai 11. marraskuuta 2010

  Arvonta / Give away !

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Anni-kulta oli tehnyt mulle söpön pannan <3 style="font-style: italic;">My sister made me a cute head-thing-what-ever-it-is <3

  Mutta nyt arvontaan, jota aiemmin jo lupailin: / But now to a give away:

  Image and video hosting by TinyPic

  Jakoon lähtee 10€ lahjakortti H&M:ään ja arvonta kestää 18.11. asti. Osallistua voivat muutkin kuin lukijat, mut pientä vaivaa joudutte näkemään :D Ohjeet tulee tässä: / The give away is 10 € voucher to H&M. You can participate either you are follower or not.

  1. Kirjoita kommenttiboxiin parannusehdotuksesi blogia koskien, ruusuja ja risujakin on kiva lueskella <: / Write your suggested improvement for my blog <:

  2. Osallistu arvontaan nimimerkillä, anonyymeille on vaikea lahjakorttia arpoa. / Participate to raffle with your nick or user name.


  Voittajasta ilmoitan blogin puolella 18.11. Onnea arvontaan ja kiitos jo etukäteen osallistuneille ! :) / I will enunciate the winner after 18.11. on my blog, good luck to all :) !